Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pannenkoekenfestijn

Pannenkoekenfestijn

U bent van harte welkom om met de lunch bij ons heerlijke oud Hollandse pannenkoeken met stroop en/of suiker te komen eten!

Het festijn vindt plaats in de kleine zaal van het dienstencentrum. Voor slechts € 5,00 kunt u zoveel pannenkoeken komen eten als u wilt (incl. melk, thee, koffie). U kunt zich opgeven tot 1 april a.s.

Voor opgave en/of vragen kunt u op werkdagen bellen naar de SWOP.

Wanneer?
7 april 2011 van 11.30 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.