Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Paaskip maken

Paaskip maken

Men kan speciaal voor het komende paasfeest een Paaskip maken. Om een grote bal van styropor wordt een dikke ronde kip gekleid. De tweede les wordt de kip beschilderd, de eieren worden geverfd en het geheel wordt met stro in een mand of schaal geplaatst.

Deze cursus start op dinsdagavond 5 april. Voorbeelden staan op de website. Inschrijven kan via de website of telefonisch.

Wanneer?
5 april 2011 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.