Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Circusworkshops

Circusworkshops

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en vind jij het leuk om mensen te verrassen met een spannende voorstelling? Geef je dan op voor de circusworkshops bij Interval!

Deze workshops worden gegeven door de inmiddels wereldberoemde circusartiest Hannes. Hij geeft over de hele wereld les aan kinderen om samen met hen een fantastische voorstelling neer te zetten.

In vijf bijeenkomsten word je de basis van het jongleren geleerd, leer je balanceren op een koord en grote bal en leer je allerlei ingewikkelde acrobatiek. Ook leer je wat er allemaal bij komt kijken om een circusvoorstelling te organiseren. De eerste les begint op 7 maart a.s. 15.45-16.45u en 17.00-18.00 (bij voldoende animo). De hele cursus kost € 25,00 p.p. (incl. voorstelling en 2 toegangskaartjes voor de voorstelling.

Kijk voor meer informatie op de website.

Wanneer?
Van 7 maart 2011 15.45 uur tot 4 april 2011 16.45 uur
Organisator
Hannelore van Hamburg
615 09 93
h.vhamburg@papendrecht.nl
Locatie:
Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.