Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Beginnerscursus Nordic Walking

Beginnerscursus Nordic Walking
Atletiek vereniging Passaat verzorgt een beginnerscursus Nordic Walking onder leiding van een door de Atletiek Unie gecertificeerde trainster.

De kosten van deze cursus bedragen 30 euro en er is gelegenheid om gratis poles (stokken) te lenen. Na de cursus kan men indien gewenst lid worden van Passaat en gaan meelopen in één van de bestaande wandelgroepen. Meer informatie over de groepstijden kunt u vinden op de website.

Opgeven voor de cursus of trainingen kunt u bij M.Janssen, telefoonnummer 078-6411089 of via e-mail.

Wanneer?
Van 20 maart 2011 11.00 uur tot 3 april 2011 12.15 uur
Organisator
AV Passaat
wandelen@avpassaat.nl
Locatie:
op de atletiekbaan aan de Andoornlaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.