Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop abstracte woondecoratie

Workshop abstracte woondecoratie

Bij deze workshop maakt men 2 abstracte beelden van verschillende grootte met een ronde of vierkante vorm. Deze beelden worden samen op één steen geplaatst en afgewerkt. De workshop wordt onderbroken door een heerlijke lunch.

Meer informatie staat op de website. Inschrijven kan ook via de website of telefonisch.

Wanneer?
1 april 2011 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.