Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontmoetingspunt Dementie

Ontmoetingspunt Dementie
Tijdens deze bijeenkomst van het Ontmoetingspunt Dementie is het onderwerp “Leven met dementie”. Er worden stukjes film vertoond die gaan over het herkennen, omgaan en leven met dementie. De films gaan niet alleen over de problemen, maar ook over de oplossingen die mensen al hebben gevonden. Na het zien van de film stellen de gespreksleiders u in de gelegenheid om rustig na te praten over wat u gezien hebt, en eventueel ook uw eigen ervaringen te bespreken met de andere bezoekers.

Belangstellenden zijn van harte welkom in de grote zaal van het Dienstencentrum. De zaal is open om 19.15 uur. Aanmelden is niet nodig, en de toegang is gratis.

Wanneer?
31 maart 2011 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.