Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

VVHP op NL Doet

VVHP op NL Doet

De Vereniging van Hondenbezitters Papendrecht doet mee aan NL Doet 2011.

NL DOET is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en stimuleert iedereen om op  19 maart 2011 de handen uit de mouwen te steken. In Papendrecht gaat deze dag niet onopgemerkt voorbij. Ieder jaar doen er vele honderden mensen en organisaties aan deze dag mee.

Dit jaar heeft de VVHP besloten om ook mee te doen aan NL Doet.
Het Vondelpark is vanaf 11 uur één groot speelparadijs voor de Papendrechtse honden.
Ervaren hondensporters van de vereniging geven een spectaculaire hondenshow die onder andere bestaat uit  een “sport en spel” onderdeel  met Behendigheid, Flyball, Distance Controll, 't Labyrint, Apporteren, Mobilitiy, Drijfbal, Cirkeltraining etc.

De demonstratie wordt voor gedaan door een groepje hondensporters van de vereniging en daarna mag iedere hondenbezitter het met zijn of haar hond het onder begeleiding ook zelf proberen.

De eerste 30 honden die mee doen met hun baasje krijgen een verassing aangeboden door één van de sponsors van de vereniging.

De vereniging roept alle honden bezitters in Papendrecht op om met hun hond naar het park te komen en lekker mee te doen, of gewoon om eens kennis met de vereniging te kunnen maken. Mensen die overwegen een hond te nemen kunnen zich laten adviseren over de opvoeding en trainingen die de vereniging geeft op hun eigen terrein aan de het Noordhoekse Wiel (tussen Karwei en het depot v/d Rijkswaterstaat)

Wanneer?
19 maart 2011 van 11.00 tot 15.00 uur
Organisator
NL- Doet / VVHP
06-22242349
Locatie:
Vondelpark
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.