Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Presentatie Home of Hope

Presentatie Home of Hope

In juli van dit jaar gaat een groep van 18 jongeren uit Papendrecht en omgeving naar Tamale in Ghana om daar mee te helpen met de bouw van het Home of Hope. Dat is een huis, waar jongeren uit omliggende dorpen van Tamale tijdens de schoolperiode verblijven, om zo het voortgezet onderwijs te kunnen volgen.

Vandaag zullen de jongeren zich in Winkelcentrum Westpolder presenteren. Tijdens deze presentatie zullen zij allerlei zaken te koop aanbieden om op deze manier hun reis te bekostigen. U kunt bij hen knuffels, broodjes knakworst, snoep en blocnotes kopen. Ook kunt u een baksteen kopen, waarmee de bouw van het Home of Hope symbolisch wordt weergegeven. Tenslotte kunt u bij hen uw statiegeldbonnen afgeven, waarmee u op een bijna ongemerkte wijze de actie kunt steunen.

Natuurlijk willen zij u ook allerlei informatie geven over het Home of Hope en de activiteiten tijdens hun reis. Wanneer u een voorproefje wilt, kunt u op de website terecht.

Wanneer?
19 maart 2011 van 09.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Winkelcentrum Westpolder aan de Jan van Goyenstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.