Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

In gesprek met islamitische stadsgenoten

In gesprek met islamitische stadsgenoten

Open en vriendschappelijke sfeer
In de Bethlehemkerk hebben we al een aantal ontmoetingsavonden met islamitische stadsgenoten gehad. We komen bij elkaar in een sfeer van wederzijds respect en hopen elkaar te ontmoeten rond pittige gespreksthema’s. Zo spraken we over het gebed, de doop, het reciteren van de Koran en politiek.

Belangrijkste Kritiek op Christendom
Dit jaar zetten we deze inmiddels kleine traditie voort. U bent van harte welkom. Naast een meer politiek onderwerp willen we spreken over misschien wel de belangrijkste kritiek van de islam op het christendom: de leer van de drie-eenheid. Maar u hoeft hier niet van te schrikken: het wordt geen avond voor geleerden en kenners! Verder zien we waar het ongetwijfeld boeiende gesprek ons brengt.

Voor wie?
Deze gespreksavonden zijn voor iedereen met belangstelling voor de ontmoeting tussen geloofstradities.

Wanneer?
14 maart 2011 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
PKN Papendrecht
Locatie:
in de Palm aan de Van der Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.