Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

2e Interval band battle

2e Interval band battle

Al jaren organiseert jeugdcentrum Interval twee keer per seizoen een talentenrace voor bands (niet voor soundmixers). Kleine verandering dit seizoen is de naam. De Talentenrace is de “Interval Band Battle” geworden. Er zijn altijd mooie prijzen te winnen, waaronder een optreden op een festival of in een lokaal poppodium en waardebonnen van Feedback Rotterdam. Bands kunnen zich gratis opgeven.

Kosten voor bezoekers: € 5,- entree p.p.

Wanneer?
12 maart 2011 van 20.30 tot 00.30 uur
Organisator
Sjors van Reeuwijk
615 09 93
s.vanreeuwijk@papendrecht.nl
Locatie:
Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.