Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Murth Mossel 1e pers. enkelv.

Murth Mossel 1e pers. enkelv.

Na een succesvol eerste seizoen, staat Murth Mossel nu in het theater met de reprise van zijn tweede avondvullende cabaretvoorstelling: '1e pers. enkelv.'.

Murth is bekend van onder andere Comedytrain en van de Cabarestafette. Als 'Murth the Man-o-Script' staat hij bekend als een van de beste Nederlandse rappers. Om dit talent tot uiting te brengen maakt Murth deel uit van de rapgroep Flinke Namen. Zij scoorden een hit met de track "Wolken" en ‘Als Zij Langsloopt’.

In het seizoen 2009-2010 stond Murth in het theater met zijn tweede avondvullende voorstelling: '1e pers. enkelv.' en in het seizoen 2010 -2011 gaat hij hiermee in reprise. In '1e pers. enkelv.' krijgen we wederom grappige verhalen en scherpe observaties voorgeschoteld...á la Murth natuurlijk.

Kaarten zijn te reserveren via de website of telefonisch.

Wanneer?
5 maart 2011 van 20.15 tot 00.00 uur
Locatie:
Theater de Willem aan de van der Palmstraat 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.