Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorronde Cruyff Courts Kampioenen

Voorronde Cruyff Courts Kampioenen
Vandaag vindt deze voorronde van het Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6 plaats. Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6 is hét schoolstraatvoetbaltoernooi voor jongens en meisjes uit groep 7 en 8 van het reguliere basisonderwijs. Dit toernooi wordt voor de vijfde keer op de Cruyff Courts door heel Nederland georganiseerd.

De deelnemende teams zijn afkomstig van diverse scholen uit Papendrecht. Het winnende team van het toernooi gaat in het voorjaar van 2011 naar de Regiofinales. De winnaars van deze toernooien plaatsen zich uiteindelijk voor de Finale in Amsterdam, waar wordt gestreden om de titel 'Cruyff Court Kampioen 6vs.6 van Nederland 2011'.

Sportiviteit en samenspelen zijn belangrijker dan winnen. Daarom wordt bij iedere voorronde de Fair Play Award uitgereikt. Het team dat zich het sportiefst gedraagt op en buiten het veld wint deze prijs.

Wanneer?
Van 3 maart 2011 00.00 uur tot 4 maart 2011 00.00 uur
Organisator
Gemeente Papendrecht i.s.m. de Johan Cruyff Foundation
Locatie:
op het Cruyff Court aan de Oostkil
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.