Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sneeuwpret

Vandaag kunnen kinderen, kleinkinderen en volwassenen creatief aan de slag. Woonkracht10 stort een enorme hoeveelheid sneeuw voor een wedstrijd "sneeuwpoppen maken". Voor de sneeuw en accessoires als wortels, bezems en hoedjes wordt gezorgd.

Koffie en lekkers
Houdt u zelf niet zo van sneeuwpoppen maken en van de kou? Ook dan bent u van harte welkom. Er is een heerlijk verwarmd terras en medewerkers van Woonkracht10 trakteren u graag op koffie en iets lekkers. Vanaf het terras heeft u goed zicht op de sneeuwpret.

Aanmelden
U kunt zich met maximaal vier personen aanmelden voor de wedstrijd sneeuwpoppen maken. Dit kan per e-mail of per telefoon. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging en meer informatie. Een deskundige jury waar ook de wethouder deel vanuit maakt kiest de drie mooiste sneeuwpoppen. De winnaars ontvangen een bijzondere prijs. 

Wanneer?
23 februari 2011 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Woonkracht10
078 - 6442222
sneeuwpret@woonkracht10.nl
Locatie:
op de Schooldwarsstraat (De Oude School)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.