Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Make-up workshop

Make-up workshop

Ben jij tussen de 10-14 jaar? Kom dan naar het Girlz Café in Interval om een gratis make-up workshop te volgen! Het wordt een gezellige middag waar je samen met andere meiden allerlei tips en trucs leert om je mooi op te maken.

Natuurlijk gaan jullie zelf ook le kker aan de slag. Geef je voor deze workshop op door een mail te sturen naar interval@papendrecht.nl Wees er snel bij want vol = vol.

Wanneer?
2 februari 2011 van 15.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.