Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zelfverdediging voor meiden

Vanaf dinsdag 26 oktober a.s. start bij Interval weer een cursus zelfverdediging voor meiden van 14 t/m 20 jaar. Tijdens deze cursus leer je goed omgaan met ongewenst gedrag en hoe je kunt handelen als je in een ongewenste situatie terecht komt. In de lessen word je je meer bewust van je eigen kracht en werk je aan je zelfvertrouwen. De cursus bestaat uit 10 lessen en kost € 25,00 p.p.
Voor meer informatie, andere data en activiteiten, kijk op onze website: www.papendrecht.nl/interval, mail naar interval@papendrecht.nl of bel naar 078-6150993 en vraag naar Hannelore of Annemieke.

Wanneer?
Van 26 oktober 2010 00.00 uur tot 28 december 2010 00.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.