Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Papendrecht gaat de strijd aan met Rotterdam

Het KNKV organiseert in Rotterdam de Korfbal Challenge in het Topsportcentrum, maar Papendrecht doet daar op maandag 27 december 2010 niet voor onder met het Jeugd Eindejaars Toernooi, beter bekend als het JET, dat al 13 jaar een groot succes is in de PKC accommodatie aan de Andoornlaan 36. Die strijd gaat Papendrecht van Rotterdam winnen!

Evenals in de voorgaande edities heeft PKC/LukassenBoer ook dit jaar de top van de Nederlandse jeugdkorfballers in huis weten te halen. De eerste jeugdteams van topclubs als DSC (Eindhoven), KCC/Hijbeko (Capelle a/d IJssel), DVO (Bennekom), DeetosSnel/Volhuis (Dordrecht) en Fortuna/MHIR (Delft) en natuurlijk ons eigen PKC/LukassenBoer gaan weer de sportieve strijd met elkaar aan.

Alles is uit de kast gehaald om er een onvergetelijke dag van te maken. Het toernooi vangt ’s morgens om 08:30 uur aan en gaat door tot 21:00 uur. ’s Morgens starten we met de D- en C-Jeugd en die wedstrijden worden afgesloten met  2 ongetwijfeld fantastische finales tussen 13.00 uur tot 15.00 uur. Hierna starten de B- en A-Jeugd, dat wordt afgesloten met de B-finale om 19:00 uur en de A-finale om 20:00 uur. Uiteraard worden alle finales geopend met het beroemde oplopen van de finalisten in de donkere hal onder begeleiding van spannende muziek en licht-effecten. Om 21:00 uur is dan bekend wie zich winnaar mag noemen van het  Jeugd Eindejaars Toernooi 2010 bij de A- en B-jeugd.
Na afloop is er gelegenheid om samen met de winnaars en andere deelnemers en hun supporters de dag gezellig af te sluiten.

Iedereen van harte welkom: de toegang is gratis!

Zowel de PKC-hal als de Oostpolder-hal bieden voldoende zitplaatsen voor een groot aantal bezoekers en in de sfeervolle kantine wordt graag gezorgd voor de inwendige mens.

Wanneer?
27 december 2010 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
KNKV
Locatie:
Topsportcentrum
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.