Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Winkelcentrum de Meent in Kerstsfeer

Winkelcentrum de Meent in Kerstsfeer

Op zaterdag 18 december organiseert de winkeliersvereniging een gezellig kerstprogramma op de Meent.

Een kerstkoor zorgt in het centrum voor een sfeervol muzikaal kerstfeest. Het feest wordt nog eens extra leuk, doordat u op heerlijke chocolademelk wordt getrakteerd. Een knotsgek kerstteam dat heerlijke lekkernijen uitdeelt maakt het feest compleet.

Voor alle kinderen t/m 10 jaar is er zelfs de mogelijkheid om gratis met de Kerstman op de foto te gaan.

Extra winkelplezier
Op woensdag 22 en donderdag 23 december zijn er extra koopavonden. Op deze dagen zijn de winkels geopend tot 21.00 uur. Zo heeft u alle tijd om uw kerstinkopen te doen tijdens de drukke decembermaand.

De ondernemers heten u van harte welkom tijdens de decembermaand.
Voor meer informatie over de kerstactiviteiten kijkt u op www.winkelcentrumdemeent.nl

Wanneer?
Van 18 december 2010 09.00 uur tot 23 december 2010 21.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.