Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstdiner in De Waalburcht

Woensdag 22 december kan in zorgcentrum De Waalburcht genoten worden van een uitgebreid kerstdiner. Om 17.00 kunnen inwoners uit Papendrecht aanschuiven aan de kerstdis. De kosten voor het diner bedragen 25 euro per persoon (inclusief consumpties). Belangstellenden kunnen zich - bij voorkeur zo spoedig mogelijk - aanmelden via de receptie van De Waalburcht, telefoonnummer (078) 644 31 00. Aanmelden is ook mogelijk via het kantoor van Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (postvak 31 t.a.v. Marianne Dubbeldam).

Wanneer?
22 december 2010 van 17.00 tot 00.00 uur
Locatie:
zorgcentrum De Waalburcht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.