Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

‘A Christmas Carol’ met Excelsior

In vervolg op de succesvolle Papendrechtse Kerst Sing-Ins van voorgaande jaren zal het orkest van Excelsior Papendrecht wederom een Kerst Sing-In verzorgen, o.l.v. dirigent Anton Weeren. Een verteller zal in samenwerking met het orkest 'A Christmas Carol' vertolken, het beroemde verhaal van Charles Dickens waarin de gierige Ebenezer Scrooge centraal staat. Het boek kwam uit in 1943, een periode dat de oude tradities van Kerstmis steeds minder in ere werden gehouden en nieuwe gebruiken hun intrede deden. Het programma van deze Kerst Sing-In bestaat dan ook uit zowel traditionele kerstliedjes als hedendaagse kerstmuziek, waarbij het orkest wordt bijgestaan door bespelers van de harp, en ook het publiek krijgt d.m.v. samenzang volop gelegenheid deel te nemen in de sfeer van deze avond. Het concert zal plaatsvinden in de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat in Papendrecht op zaterdag 18 december om 20.00 uur. De entree is gratis en de zaal is vanaf 19.30 uur geopend.

In het nieuwe jaar zal het orkest van Excelsior een stijlvol nieuwjaarsconcert verzorgen, waarbij werken en stijlen aan bod komen die op een nieuwjaarsconcert beslist niet mogen ontbreken. Ook dit concert zal plaatsvinden in de Bethlehemkerk in Papendrecht, op zaterdagavond 15 januari 2011.

Meer informatie is te verkrijgen via de website www.excelsiorpapendrecht.nl of per email : info@excelsiorpapendrecht.nl.

Wanneer?
18 december 2010 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.