Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Speelgoedmarkt

Dit is een prima kans om speelgoed of kinderboeken te verkopen. Deze kinderspeelgoedmarkt is op zaterdag 11 december van 14.00-17.00 in het Denksport Centrum Papendrecht, tegenover theater de Willem. Kinder-evenement uit Papendrecht organiseert dan een leuke kinderspeelgoed en kinderboekenmarkt met kinderamusement zoals: ballonnenclown, schminken, spelletjes een opblaasbare limonadekoe. Ook er is popcorn en suikerspin. Onder voorbehoud weersomstandigheden komt er buiten een springkussen te staan. Er is een ruime parkeergelegenheid. De kantine en toiletten zijn beschikbaar, er wordt binnen niet gerookt. Deelname: 1 tafel (=4 persoonseettafel) kost € 5,-. Er zijn 20 tafels beschikbaar. Tafels inruimen vanaf 13.00 uur. Je mag op en onder de tafel spulletjes neerleggen en verkopen. Let op er kan alleen speelgoed en kinderboeken verkocht worden dus geen huisraad. Aanmelden via email: info@kinder-evenement.nl Graag vermelden: je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en het aantal tafels. Dit kleinschalige evenement is vrij toegankelijk voor het publiek. Het adres van de locatie is: v.d. Palmstraat 12 3351 HA Papendrecht. Zie ook onze website www.kinder-evenement.nl, ons telefoonnummer is 078-8432516.Tot ziens op zaterdag 11 december!
 
Nieuwsbrief  nee 
 

Wanneer?
11 december 2010 van 14.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Denksportcentrum aan de Van der Palmstraat 12
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.