Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstmarkt bij VV Papendrecht

Kerstmarkt  bij VV Papendrecht

Op zaterdag 11 december 2010 wordt er door het A-Team een KERSTMARKT op het slobbengors georganiseerd. Wij hopen u langs de kraampjes met kerststukjes, sportartikelen (Sport 2000), parfum, kettingen, kaarten, leren tassen, cadeauartikelen, lekkere hapjes voorbij te mogen zien slenteren. Ook is er een workshop kerststukjes maken voor kinderen. En natuurlijk nog veel meer. Dus reserveer deze datum en wat tijd in uw agenda.

Wanneer?
11 december 2010 van 10.00 tot 17.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.