Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerst Bingo bij Speeltuinvereniging De Zonnebloem

Vrijdag 10 december 2010  is er weer een gezellige jaarlijkse kerstbingo-avond bij Speeltuinvereniging De Zonnebloem. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom. Om 20.00 uur wordt gestart met de eerste bingoronde. De avond wordt afgesloten met een superronde waarbij u kans maakt op een grote tas met levensmiddelen.

Wanneer?
10 december 2010 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Speeltuinvereniging De Zonnebloem
Locatie:
Lisbloemstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.