Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themamiddag “Het Scenarium”

De themamiddag “Het Scenarium” is wegens ziekte niet door gegaan op 11 november jl. hierdoor is de middag verschoven naar donderdag 9 december.  Zal de dood u een zorg zijn? Een Scenarium is een soort draaiboek waarin u aangeeft wat er moet worden geregeld na uw overlijden. Hoe moet uw uitvaart worden uitgevoerd en wat is er allemaal mogelijk? Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht organiseert i.s.m. Begrafenis- en Crematieverzorging Tineke van der Jagt een themamiddag op donderdag 9 december om 14.00 uur in het Dienstencentrum. De lezing zal u meer kennis geven over het Scenarium en uiteraard is er voldoende mogelijkheid voor het stellen van vragen. Toegang is €2,00 ( inclusief een kopje koffie/thee). Vooraf opgeven wordt zeer op prijs gesteld. U kunt zich opgeven bij de Stichting Welzijn Ouderen (Dienstencentrum) P.S. Gerbrandystraat 31 te Papendrecht, waar u ook terecht kunt voor inlichtingen,  telefoonnummer 078-6154741.

Wanneer?
9 december 2010 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.