Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dorpsbehoud op winkelcentrum Westpolder

Dorpsbehoud op winkelcentrum Westpolder

In Museum Dorpsbehoud aan de Veerdam 6, zijn vele oud-Papendrecht artikelen en boeken over Papendrecht te koop, maar het museum – dat wordt gerund door vrijwilligers – is slechts een beperkt aantal uren geopend: Op zaterdag van 14 – 16 uur en op woensdag van 10 – 12 uur.
Speciaal voor de Sint, zijn hulp-Sinterklazen en iedereen voor wie het lastig is om tijdens die uren inkopen te doen, is Stichting Dorpsbehoud op zaterdag 27 november met een stand aanwezig op Winkelcentrum Westpolder.
Medewerker Piet van Hulst helpt u graag bij het uitzoeken van een van de vele  (oud)Papendrechtse artikelen, zoals ansichtkaarten, verjaardagskalenders, linnen tasjes  en boeken: De laatste vlucht van de Lancaster Popeye,  Koopt in den vreemde niet, wat uw eigen dorp u biedt, De wurref (scheepswerf) van Veldhuis, Op  s’n Paopendrechs (dialectboek), kortom, te veel om op te noemen.
Met een artikel, gekocht bij Dorpsbehoud helpt u niet alleen mee om de geschiedenis van Papendrecht te verspreiden, tevens ondersteunt u daarmee de Stichting Dorpsbehoud, die zonder subsidie de muziektent en Museum Dorpsbehoud draaiend houdt.
Zoals Papendrechtse winkeliers vroeger adverteerden: Beleefd aanbevelend.

Wanneer?
27 november 2010 van 09.00 tot 17.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.