Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Knutselen in Interval

Knutselen in Interval

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en een echte dierenvriend? Kom dan op woensdag 24 november a.s. naar jeugdcentrum Interval. We gaan dan aan de slag met het thema DIEREN. Maak jij een lief schaapje, een kleurrijke papagaai of maak jij liever een slingerslang….het mag allemaal! Geef je snel op door een mail te sturen naar interval@papendrecht.nl.
De middag duurt van 14.00-16.00uur en de entree is € 1,50 p.p.
Voor meer informatie en andere data, kijk op onze website: www.papendrecht.nl/interval, mail naar interval@papendrecht.nl of bel naar 078-6150993 en vraag naar Hannelore of Annemieke.

Wanneer?
24 november 2010 van 14.00 tot 16.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.