Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Upstairs bestaat 1 jaar

Upstairs bestaat 1 jaar

Time flies when you’re having fun, zo ook met jongerencafe Upstairs. Want het duurt nog maar even en we bestaan al weer één jaar. 14 november 2009 ging de deur voor het eerst open en vanaf die dag hebben heel veel jongeren, in de leeftijd van 13 t/m 25 jaar, de 'Upstairs-trap' beklommen.
Natuurlijk is dit een feestje waard. Dus hebben we voor vrijdag 19 november een feestband uitgenodigd. Een enthousiaste, frisse band met twee frontvrouwen, een multigetalenteerde toetsenist en een, bovenal, groovende ritmesectie. Hiermee beloven zij een nieuw geluid naar Upstairs te brengen.
Ripple Effect is een coverband die op vele markten thuis is. Ze spelen op bruiloften en partijen, maar zijn ook te zien op SingIn’s en praise-avonden. Ze doen niets liever dan ons 1-jarig bestaan sfeer inblazen, zodat we er met zijn allen één groot feest van kunnen maken.

Je bent welkom vanaf 20.30u en om 21.00u begint het programma. See you Upstairs!

Wanneer?
19 november 2010 van 20.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Bosch 6, Papendrecht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.