Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Spellenmiddag en bingo

Op donderdagmiddag 18 november a.s. wordt in de grote zaal van het Dienstencentrum een gezellige spellenmiddag georganiseerd. De kosten van deze middag bedragen € 4,00. Voor dit bedrag krijgt u koffie/thee met iets lekkers en een consumptie. Als afsluiting van deze middag wordt  een rondje bingo gespeelt met leuke prijsjes. De middag begint om 14.00 uur en is afgelopen om 16.30 uur. De zaal is open om 13.45 uur.

Wanneer?
18 november 2010 van 14.00 tot 16.30 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.