Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concert Young Messiah

Concert Young Messiah

Op zaterdag 13 november wordt een concert georganiseerd met een uitvoering van de bekende Young Messiah van Handel gearrangeerd door Tom Parker. Tom Parker die wist wat de moderne mens graag hoorde, kon met zijn arrangementen het publiek ademloos laten luisteren. Denk nog even terug aan de prachtige stemmen van Madeleine Bell en Vicky Brown, of aan de prachtige nummers Comfort Ye en Every Valley. En dan natuurlijk niet te vergeten het Halleluja. Al deze songs zullen door het 75 man tellend gospelkoor El Shaddai op een voortreffelijke wijze vertolkt worden. 

De dirigent Jan Spier, die de Young Messiah verder bewerkte voor het gospelkoor El Shaddai, oogstte veel lof met de vele uitvoeringen die inmiddels geweest zijn. Voor de pauze zal het koor enkele nummers uit het gewone repertoire laten horen. In het voorprogramma zal de a-capella groep Double G te horen zijn. Zes mannen die haarzuivere klanken laten horen.

De plaatselijke organisatie van dit concert dat een onderdeel is van een landelijke concertreeks is in handen van de Alphense stichting Local Gospel Projects in samenwerking met de werkgroep Praise900

Kaarten die in de voorverkoop 12 euro 50 kosten zijn te verkrijgen bij boekhandel Sjaloom aan de Veerpromenade 18. Reserveren kan ook via de website www.events4christ.nl of telefonisch via 0172 - 47 14 83.

Wanneer?
13 november 2010 van 20.00 tot 22.30 uur
Organisator
Events4Christ
0297-237171
info@events4christ.nl
Locatie:
Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.