Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Band Battle

Band Battle

De volgende bands uit de regio zullen beoordeeld worden door een vakjury en strijden voor mooie prijzen: Straight Unicorn, Lockdown, Fixus, About a Girl, One Night Band, Lies Unfold en The Jahnsens. De entree prijs is 5 euro.

Wanneer?
13 november 2010 van 20.30 tot 00.00 uur
Organisator
Sjors van Reeuwijk
078-6150993
interval@papendrecht.nl
Locatie:
Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.