Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jaarlijkse verkoping

De vrouwenvereniging Bidt en werkt verkoopt allerlei handgemaakte dingen, zoals eigengebreide truien, sjaals, sokken, sloffen, babyspullen, kraamcadeautjes, poppen, poppenkleertjes, bloemen, planten, schorten, pannenlappen, dekservetten, tafellakens, geborduurde handdoeken, gastendoekjes, kerstkaarten, koekjes, kettingen en vriendschapsbandjes.

Er is een koffiehoek en er zijn verschillende activiteiten.

Wanneer?
6 november 2010 van 09.00 tot 15.00 uur
Organisator
Vrouwenvereniging Bidt en werkt
Locatie:
in de Ark aan de Rubensstraat 35
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.