Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatie avond containerterminal

Op maandag 1 november 2010 te 19.30 uur zal er een informatieavond georganiseerd worden door Wijkplatform Molenvliet-Wilgendonk en Wijkplatform Westpolder in zalencentrum de Palm over het binnenkort aan te leggen Container Transferium naast de wijk Molenvliet en Westpolder.

De gevolgen van deze aanleg gaat alle Papendrechters aan. Veel overlast van 800 vrachtwagens per dag, geluidsoverlast en aanzienlijke milieuvervuiling.

Stelt u zich eens voor: de maximale lengte van een vrachtwagen is 18.75 meter. Met de benodigde  ruimten tot de voorganger is dit dus al 20 tot 25 kilometer vrachtwagen per dag die ons dorp uit moet rijden bij de kruising schuin tegenover Karwei en dan richting A15. Zou ook dat overlast veroorzaken? U wordt van harte uitgenodigd om te horen wat de plannen zijn betreffende dit nieuwe transferium.

Wanneer?
1 november 2010 van 19.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Zalencentrum De Palm aan de Van der Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.