Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bijeenkomst met Amerikaanse voorganger

Anton en Simone Rietveld houden een bijeenkomst met als speciale gast Steven Meyering, die vele jaren voorganger is geweest van de RiverGlory Church in het Amerikaanse Seattle. Meyering werd wedergeboren in de jaren zeventig nadat hij een hippie was geweest. Hij nam Jezus aan terwijl hij high was van LSD op een feest in Hawaii. In de tien jaar daarna volgden Meyering en zijn vrouw Karen onderwijs in kerken en bijbelscholen waar de nadruk lag op opwekking.

Hij kwam in 2000 voor het eerst naar Nederland. Inmiddels is hij met het evangelie naar zeventien landen gegaan. Zijn bediening gaat vaak gepaard met wonderen en tekenen. Eén van zijn grootste passies is de aanwezigheid van de Heer en dat mensen hun eerste liefde voor Jezus terugvinden. De toegang is gratis. Wel is er een collecte ter dekking van de onkosten en het werk van Meyering. Aanvang: 20.00 uur. Graag van te voren aanmelden.

Wanneer?
26 oktober 2010 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Anton en Simone Rietveld
06-43360140
aanmelden@hetvisnet.org
Locatie:
Het Visnet aan de P. Langendijkstraat 21
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.