Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Roefelen

Heb jij altijd al willen weten wat er komt kijken bij het runnen van een hotel? Of wil jij weten hoe het er in de keuken van een restaurant aan toe gaat? Kortom wil jij eens een kijkje achter de schermen nemen bij bedrijven in Papendrecht, dit is je kans!

Interval organiseert op woensdag 20 oktober a.s. de Roefeldag. Je gaat dan, per fiets, in groepjes vier verschillende bedrijven bezoeken. Je krijgt hier een rondleiding en soms moet je je handen uit de mouwen steken ….
Tussen de middag kun je heerlijk komen lunchen bij Interval. Aan deze fantastische dag werken mee:
Dierenkliniek Papendrecht, Zwembad de Hooght, Willaerts, Bas v.d. Heijden, Karwei, Mac Donald Alblasserdam, Woonzorgcentrum De Markt, Landwinkel De Fruitheerlijkheid, Bon Bon Partyservice, King Quinna, Brandweer, Autobedrijf van Wijngaarden, Gemeentewerf Papendrecht, Gamma en Hotel Golden Tulip Papendrecht.
Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij om je zo snel mogelijk (uiterlijk 17-10-10) op te geven.

Wanneer?
20 oktober 2010 van 09.15 tot 16.00 uur
Organisator
Hannelore van Hamburg
615 09 93
h.vhamburg@papendrecht.nl
Locatie:
Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.