Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

FIFA Toernooi

Ben jij goed met de playstation, laat dan je skills zien tijdens het FIFA `10 toernooi op zondag 17 oktober a.s. Er wordt gespeeld met de playstation 3 op knock-out basis. Schrijf je snel in via s.vanreeuwijk@papendrecht.nl.
Win cadeaubonnen om de nieuwste games aan te schaffen!
Het toernooi begint om 14.00uur en deelname is gratis.
Voor meer informatie en andere data mail of bel en vraag naar Sjors van Reeuwijk.

Wanneer?
17 oktober 2010 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Sjors van Reeuwijk
615 09 93
s.vanreeuwijk@papendrecht.nl
Locatie:
Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.