Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis conditietest bij AV Passaat

Gratis conditietest bij AV Passaat

AV Passaat introduceert een nieuw fenomeen voor iedereen in en rond Papendrecht en Sliedrecht namelijk een gratis conditietest.

Zowel sporters als niet sporters kunnen aan deze test deelnemen. De voorzitter van AV Passaat, Jo Kortooms, vertelt hierover: “Er zijn veel mensen die sporten en bewegen; dat kan hardlopen zijn of een andere vorm van sport. Ik ben benieuwd of de sporters die niet in verenigingsverband trainen weten wat het niveau is van hun conditie. Ik zie regelmatig lopers hetzelfde rondje in hetzelfde tempo lopen. Daarmee zijn ze wel in beweging maar van trainen is dan geen sprake. Deze test kan gebruikt worden om te kijken of de eigen inspanningen resultaat oplevert. Voor mensen die niet of weinig aan sport doen is het meten van de conditie een ijkpunt om te starten met bewegen”.

Elke tweede vrijdag van de maand stelt AV Passaat haar atletiekbaan open voor een conditietest. Op vrijdag 9 oktober 2009 wordt een Coopertest georganiseerd. De deelname staat voor iedereen open en is geheel gratis. Tot 10 minuten voor aanvang kan men zich aanmelden in het clubgebouw van AV Passaat op de Andoornlaan 38 in Papendrecht.

Om 19:30 uur wordt er gestart met een gezamenlijke warming-up door een gekwalificeerde trainer van Passaat. Als u wilt kunt u ook hieraan deelnemen. Om 20:00 uur valt het startschot voor de 12-minuten durende test. Elke deelnemer ontvangt na afloop een formulier met daarop de behaalde prestatie en een tabel om het peil van de conditie te meten.

Wanneer?
Van 9 oktober 2009 19.30 uur tot 9 oktober 2010 00.00 uur
Organisator
AV Passaat
voorzitter@avpassaat.nl
Locatie:
AV Passaat op de Andoornlaan 38
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.