Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Slotconcert Mwangaza Children's Choir (Concert voor volwassenen)

Het Mwangaza Children's Choir is een kinderkoor uit Oeganda. Het koor bestaat uit (wees) kinderen in de leeftijd van 9 tot 13 jaar.

Het woord Mwangaza komt uit het Swahili en betekent "stralend licht". En dat is ook precies wat het koor doet! De kinderen stralen het licht van Jezus Christus uit. Dat is waar ze over zingen en wat ze verkondigen.

Het koor bestaat uit 21 kinderen. Deze kinderen komen uit Rakai, dat ligt in het zuiden van Oeganda. Dit is de regio waar ook het UCCF kindsponsorprogramma actief is. Door middel van dit optreden vraagt Mwangaza aandacht voor de situatie in Oeganda.

Mwangaza is onderdeel van onze Afrikaanse partnerorganisatie Africa Renewal Ministries (ARM). Samen met ARM werkt de Uganda Child Care Foundation aan projecten die de lokale situatie in Oeganda verbeteren.

 

Een optreden van Mwangaza is een belevenis! De combinatie van zang, dans, traditionele Afrikaanse drums en kleding zorgt ervoor dat Mwangaza altijd een warm plekje in uw hart zal krijgen. De tour van Mwangaza is een spektakel dat u niet mag missen!

Deze avond verlenen Marcel en Lydia Zimmer hun medewerking.

Toegang is gratis. Er is wel een collecte.

Wanneer?
9 oktober 2010 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Reina Schenkel
078- 621 57 81
reinaschenkel@uccf.nl
Locatie:
Bethlehemkerk - Van der Palmstraat 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.