Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hardlopen in de 9e WIM HOL Memorial Loop

Op zaterdag 9 oktober organiseert av Passaat in Papendrecht de 9e Wim Hol Memorail, onderdeel van het Univé Grote Rivieren loopcircuit 2010.
Deze sfeervolle wedstrijd, gaat over afstanden van 10 Engelse Mijl voor wedstrijdlopers en 5 of 10 Engelse Mijl voor prestatielopers. Het parcours van de 10EM loopt over de loopbrug via Sliedrecht door Wijngaarden, langs de N214 en via de witte Brug over het Wilgenpad terug naar de atletiekbaan van av Passaat, terwijl de 5 EM over de loopbrug direct naar en langs de N214, de Witte Brug en over het Wilgenpad terug gaat naar de atletiekbaan.
Na afloop is er een verloting waarbij de Sliedrechtse en Papendrechtse middenstand hebben gezorgd voor een goed gevulde prijzentafel.  Aansluitend is de prijsuitreiking voor de diverse leeftijdscategorieën wedstrijdlopers. Voor alle deelnemers is er een  herinnering.
Starttijden en afstanden:
12:45 uur Prestatieloop over 5 Engelse mijl en om 14:00 uur – Wedstrijd/prestatieloop over 10 Engelse mijl.
Voorinschrijven via www.inschrijven.nl tot en met 5 oktober.
Na-inschrijven in de kantine van de atletiekvereniging av PASSAAT vanaf 11:00 uur tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd of prestatieloop.
Kosten: Prestatieloop 5 EM en Wedstrijd-/prestatieloop 10 EM   €6,00.

Wanneer?
9 oktober 2010 van 11.00 tot 00.00 uur
Organisator
av Passaat
078-6150417
inschrijven@avpassaat.nl
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.