Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Speelgoedbeurs en rommelmarkt

Speel-o-theek Papendrecht verkoopt op deze rommelmarkt in goede staat verkerend speelgoed. Heeft u geen tijd, maar wel speelgoed om te verkopen? De Speel-o-theek verkoopt het voor u. U kunt uw speelgoed inleveren op woensdag 6 oktober van 19 tot 20 uur en op donderdag 7 oktober van 9.30 tot 10.30 uur. De helft van de opbrengst is voor de Speel-o-theek. Afrekenen op zaterdag 9 oktober om 12 uur. Info: www.speelotheekpapendrecht.nl

Wanneer?
9 oktober 2010 van 09.00 tot 12.00 uur
Organisator
Jeugdcentrum Interval
Locatie:
de Lange Tiendweg 8a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.