Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kledingbeurs “Winterkleding”

De Evangelische Gemeente “De Schuilplaats”, nodigt u hartelijk uit voor haar halfjaarlijkse kledingbeurs. Er wordt in goede staat zijnde en keurig gewassen kleding aangeboden. Zowel voor volwassenen als voor kinderen.
De opbrengst wordt gebruikt voor noodlijdende projecten.

Wanneer?
6 oktober 2010 van 09.00 tot 12.00 uur
Organisator
Evangelische Gemeente “De Schuilplaats”
078-6157556
Locatie:
“De Schuilplaats”, Schooldwarsstraat 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.