Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Grote Bazaar

Grote Bazaar

Er is natuurlijk veel tweedehands materiaal, een rad van avontuur en een uitgebreide 'consumptiehoek'. Ook is er een stand voor antiek/curiosa, een bloemenstand en een schiettent. Ook zijn er diverse kinderactiviteiten en komt clown Biba langs. De opbrengst komt geheel ten goede aan onderhoud van de Bethlehemkerk.

Om 16.00 uur vindt op zaterdag in De Palm de trekking van de grote loterij plaats. De winnende lotnummers zullen ook aan de plaatselijke kranten worden  gestuurd, maar zijn ook na te gaan op: www.pknpapendrecht.nl /Bethlehemkerk / werkgroepen/bazaar 2010.

Wanneer?
2 oktober 2010 van 10.00 tot 17.00 uur
Organisator
Bethlehemkerk
Locatie:
In en rond de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.