Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schaakpromotie in bibliotheek

In bibliotheek Papendrecht wordt vrijdag 1 oktober aan schaakpromotie voor jong en oud gedaan.
In het kader van de Dag van de Ouderen presenteert zich een schaakgroep voor 55-plussers. Deze schaakliefhebbers spelen elke donderdagmiddag in het Dienstencentrum aan de P.S. Gerbrandystraat.
Tijdens de schaakinstuif in de bibliotheek aan de Markt, die van 13.30 uur tot ’s avonds 20.30 duurt, is op 1 oktober ook schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam present. Jong en oud kunnen een potje spelen of uitleg krijgen over het schaakspel. Er is ook een groot tuinschaakspel aanwezig.
De toegang is gratis.

Wanneer?
1 oktober 2010 van 13.30 tot 20.30 uur
Locatie:
Bibliotheek, Markt 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.