Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

DES’72 start nieuwe seizoen voortvarend

Op zondag 29 augustus zal wethouder Koppenol om 10.45 uur de officiële opening verrichten van het nieuwe handbalveld. Het veld is opnieuw geasfalteerd en hebben de handballers zelf de handen uit de mouwen gestoken en de kantine opgeknapt. Voorafgaand aan  de officiële opening gaat de volledige vereniging om 10.15 uur op de foto in het nieuwe tenue dat gesponsord is door twee “anonieme sponsors” en de handbalshop. Na de officiële opening zal het eerste dames team van DES’72 het nieuwe veld in gebruik gaan nemen.

Wanneer?
29 augustus 2010 van 10.45 tot 00.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.