Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opendag met spectaculaire voorstelling selecties seizoen 2010-2011

Zaterdag 28 augustus 2010 houdt PKC/LukassenBoer voor het eerst in haar geschiedenis een officiële Open Dag. Een al lang gekoesterde wens van de PR-Afdeling gaat dit jubileumjaar in vervulling.

Van alle amateursporten in Nederland heeft PKC/LukassenBoer met haar twee eigen sporthallen, grote moderne kantine en diverse nevenruimten zoals krachthonk, businessruimte, en diverse vergaderzalen, één van de meest uitgebreide sportcomplexen van het land. Dit alles zal op deze dag vanaf 14.00 uur geopend zijn voor het publiek.

Om 14.00, 15.00 en 16.00 uur vinden er georganiseerde rondleidingen plaats en ook het zorgvuldig opgebouwde archief van 75-jaar PKC zal op deze dag toegankelijk zijn.
Ook vinden er diverse demonstraties plaats.

Om 16.50 uur staat het meest spectaculaire onderdeel van de dag op het programma. Vanaf Sportpark Slobbengors (1e ‘woonadres van PKC’) zullen twee helikopters opstijgen met aan boord uit ieder selectieteam een speler/ speelster. Zij zullen over Papendrecht vliegen naar het complex aan de Andoornlaan. Hier zullen zij rond 17.00 uur landen waarna de verschillende selectieploegen van het nieuwe seizoen zullen worden voorgesteld.  In de Rotterdamse Kuip bij Feijenoord een jaarlijks terugkerend ritueel, maar in Papendrecht uniek.

Om 18.00 uur zal vervolgens het fluitsignaal klinken voor de oefenwedstrijd PKC/LukassenBoer 1 – KCC/Hijbeko 1 waarmee de start van een hopelijk succesvol seizoen wordt ingezet.

Wanneer?
28 augustus 2010 van 14.00 tot 00.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.