Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wegwijs in het doolhof van regelzaken

Op donderdag 26 augustus 2010 van 14.00 tot 16.00 uur wordt er tijdens de Mantelzorg Salon, voorlichting gegeven aan mantelzorgers en belangstellende over ‘wegwijs in het doolhof van regelzaken’.
Deze middag wordt georganiseerd door MEE-Drechtsteden en Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP). De locatie waar de mantelzorg bijeenkomst plaatsvindt, is bij SWOP in de grote zaal aan de Gerbrandystraat 31, 3354 BR in Papendrecht.

Het thema van de middag is ‘wegwijs in het doolhof van regelzaken’ en de gastspreker is dhr. Dick van Heun, mantelzorger en ervaringsdeskundige, werkzaam bij Mezzo een landelijke vereniging die steun biedt voor mantelzorg en vrijwilligerszorg. Het belooft een informatieve middag te worden met onderwerpen als: familierecht, eigen bijdrage, belastingen en allerlei vragen over wet en regelgeving waar u als mantelzorger tegen aan loopt. De spreker wil graag in dialoog met u. De zaal is om 13.45 uur open en de toegang is gratis. Vooraf opgeven wordt zeer op prijs gesteld om teleurstelling te voorkomen. U kunt zich opgeven bij Monique Aertssen via tel.nr: 078 – 6154741.
 

Wanneer?
26 augustus 2010 van 14.00 tot 16.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.