Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sport- en Speldag

Wijkplatform Westpolder organiseert in samenwerking met diverse sportclubs een Sport- en Speldag op het Slobbengors.

Doel van deze dag is om kinderen bekend te maken met de Sportverenigingen in Papendrecht. Kinderen kunnen op deze dag de diverse sporten bekijken en ook met diverse sporten mee doen, maar natuurlijk is deze dag er ook om ook gewoon lekker te komen spelen. Ook is er een gratis barbeque.

Wanneer?
21 augustus 2010 van 10.00 tot 15.00 uur
Organisator
Wijkplatform Westpolder
Locatie:
Sportveld VV Papendrecht t.o.v. Fokker Industrieweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.