Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ladies Soccer Day

Op zaterdag 14 augustus organiseert de voetbalvereniging Papendrecht een speciale Ladies Day! Iedereen is welkom en toegang is gratis. Van 10.00 - 12.00 uur is er voetbaltraining onder leiding van hoofdtrainer Eimerd van der Griend en van 13.00 - 15.00 uur worden er leuke voetbalgames gespeeld. Altijd al willen voetballen? Kom dan nu een dag gratis meeballen!  

Wanneer?
14 augustus 2010 van 10.00 tot 15.00 uur
Locatie:
Sportpark Slobbengors
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.