Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voordelige rijbewijskeuring voor 70 plussers

Voor 70-plussers uit Papendrecht en omstreken is er op donderdag 8 juli gelegenheid om zich medisch te laten keuren wanneer de geldigheid van het rijbewijs in 2010 verloopt. De keuring die door Regelzorg wordt georganiseerd, kost 35 euro. 

De rijbewijskeuring kan al een jaar voor het aflopen van de geldigheid van het rijbewijs worden gedaan.
 
Ook automobilisten jonger dan 70 jaar met rijbewijs C/D  kunnen van deze keuring gebruik maken. De prijs is dan 50 euro. Online een afspraak maken kan ook via www.regelzorg.nl.

Wanneer?
8 juli 2010 van 00.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Flat Residence Gerbrandy, P.S. Gerbrandystraat 31, 3354 BR Papendrecht.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.