Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Tekencursus

Ter afsluiting van de tekencursussen van j.c. Interval (seizoen 2009-2010) is vanaf 27 maart a.s. een expositie te bezoeken met alle tekeningen die door de kinderen zijn gemaakt. Op zaterdag 27 maart wordt de expositie feestelijk geopend, u bent vanaf 15.00 uur welkom in de grote zaal bij Interval. De toegang is gratis.
Na 27 maart kunt u de tekeningen ook nog bezichtigen en wel van dinsdag tot en met vrijdag tussen. Wilt u buiten deze tijden komen kijken, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Wanneer?
Van 27 maart 2010 10.00 uur tot 21 april 2010 17.00 uur
Organisator
Jeugdcentrum Interval
615 09 93
interval@papendrecht.nl
Locatie:
de Lange Tiendweg 8a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.