Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Presentatie 04

In april is de derde ronde van Presentatie 04, een kleine expositie, te zien. Bij vier gedichten van Bert van de Meiden zijn vier schilderijen uit de kunstcollectie van de Rietgors gekozen.Bij het gedicht Fokker koos Henny Oechies, een lid van de Vereniging van Vrienden van De Rietgors, een schilderij en schreef in een stukje waarom juist dit haar voorkeur had.

Wanneer?
Van 18 maart 2010 00.00 uur tot 18 april 2010 00.00 uur
Locatie:
Hal gemeentehuis aan de Markt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.