Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening Cosmos Playground

De Cosmos Playground bij de Pelsertflat wordt op 31 maart a.s. feestelijk geopend door de burgemeester De Bruin en John de Wolf! Kom direct uit school naar het voetbalveld, want om 12.30 uur staan er heel veel broodjes klaar. Drinken en wat lekkers zijn er natuurlijk ook en het is allemaal gratis.

Om 13.15 uur wordt de openingswedstrijd gespeeld door de mini’s van VV-Drechtstreek en VV- Papendrecht, waarna de burgemeester de nieuwe naam voor het voetbalveld onthult. Samen met John de Wolf opent hij officieel het veld en trapt John nog een balletje mee.

Verzin een leuke naam voor het nieuwe voetbalveld
Schrijf de door jou verzonnen naam op een papier, met duidelijk je naam, adres en leeftijd erop en doe hem als je aankomt in de ton in de partytent. De burgemeester trekt de nieuwe naam om 13.30 uur en misschien win jij wel!

Inschrijven voor het voetbaltoernooi
Om 13.30 uur start het voetbaltoernooi. Schrijf je vóór  27 maart a.s. in voor het toernooi bij Thom van Santbergen, sportmedewerker gemeente Papendrecht, t.vsantbergen@papendrecht.nl of bel overdag 14 078 en vraag naar Leni of Lisette, wijkgericht werken (het toernooi is 5 tegen 5, maar alleen inschrijven of met z’n tweeën mag natuurlijk ook).

Andere activiteiten
Heb je geen zin om te voetballen? Er is ook een airtumblingbaan waar je heel makkelijk de koprol of de handstad-overslag leert onder begeleiding. Een echte leuke activiteit voor de meiden, maar de jongens mogen natuurlijk ook laten zien hoe lenig ze zijn!
Laat (glitter-)tattoo’s zetten bij FaceToFeest. Prachtige tattoo’s die net echt lijken. Voor de allerkleinsten is er ook nog een springkussen.

Wanneer?
31 maart 2010 van 13.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Nieuwe sportveld achter de Pelsertflat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.